WEBERDANI.com

Adatkezelési Irányelvek

Oldalamon a felhasználók jobb kiszolgálása érdekében böngészési adataik bizonyos részleteit úgynevezett cookie-k formájában tárolom. A felhasználók ennek tudatában, ismeretében látogatják meg a weboldalt és a cookie-k törlését saját maguk, a böngészésre használt eszközön önállóan kezdeményezhetik.

A böngészési adatok anonim statisztikai feldolgozásához Google Analytics szolgáltatást is igénybe veszek, ez azonban az egyedi felhasználók azonosítására nem alkalmas.

Szolgáltatásaimat igénybe venni kívánó felhasználók több csatornán, emailen, telefonon és a főoldalon található időpont foglaló linken is jelezhetik igényeiket. Ez utóbbi szolgáltatáshoz a www.calendly.com által biztosított technikai hátteret alkalmazom.

A fenti forrásból gyűjtött személyes adatokat a személyes Google fiókomban a forrás egyértelmű megjelölésével visszakereshetően tárolom, azokat csak és kizárólag a tanácsadói szolgáltatásokkal kapcsolatos kapcsolattartásra, tájékoztatásra használom, soha semmilyen körülmények között harmadik személynek nem adom át. A találkozók, megbeszélések során birtokomba került személyes és üzleti információkat csak a szakmai munkához szükséges mennyiségben és formában tárolom (jegyzetek) azok a személyek egyértelmű azonosításra semmiképpen sem alkalmasak.

A felhasználók bármikor a danielwebermail@gmail.com email címre küldött levélben jelezhetik, ha a jövőben szeretnék törölni adataikat a nyilvántartásból.