Nem találod a helyed? Akkor honnan tudja más, hogy hová tegyen?

Téged sem lehet beskatulyázni?

Még egy coach is jár autószervízbe, sőt 🙂  Amint a képen is látjátok, a szokásos kép fogadott. Ezer és ezer kis vacak ahová csak nézek. És ezzel kapcsolatban eszembe jutott a fenti mondat. Mennyiszer hallottam már! Akárcsak azt, hogy a “zseni átlátja a káoszt”.

Elgondolkodtam, hogy én hányszor estem abba a csapdába, hogy nem kommunikáltam egyértelműen, hogy ki vagyok, kinek szeretném, hogy lássanak, legyen az párkapcsolat vagy munkahelyi kapcsolat. És még meg is nyugtattam magam, hogy nem lehet engem egy skatulyába helyezni.

Aztán ma figyeltem a szerelőt, ahogy hátralépett és kivett egy düznit a káosz közepéból anélkül, hogy hátranézett volna. És legyünk őszínték, ezt nem azért tudta megtenni, mert zseni létére átlátja a káoszt :). Csak egyszerűen ő tette oda és emlékszik, hogy mennyire nehéz volt annak idején a Peugeot Boxer futóművéből kibányászni a függesztő csapszeget.

De mi köze ennek a személyes énmárkához?

Gondold végig te is! Nem lehet mindenkinek egy személyes sztorija veled, Akkor meg tegyél meg mindent, hogy Te saját magad írd meg a cimkét és ragaszd jól látható helyre, hogy kéznél legyél.

Hogy mi legyen a cimkén? Hogyan segíthet ebben egy coach? Mi az a personal branding? Gyere el és megmutatom.

About the author