Emlékszel még milyen volt játszani?

Emlékszel még amikor az általános iskola udvarán játszottál? Tudom, nekem is messze van, de sosem fogom elfelejteni azokat az önfeledt pillanatokat, amikor eljátszottuk, hogy most Jedik leszünk és fénykarddal harcolunk a gonoszok ellen. Persze a gonoszok végül behívtak az igazgatóhoz és kaptunk is igazgatói intőt amiért a frissen felszerelt fénycsövekkel kardoztunk 🙂 Aztán másnap Pál utcai fiúkat játszottunk és kiszedtük a gittet az ablakokból amiért szintén súlyos dícséreteket kaptunk.

Persze ma már minden bonyolultabb

Egy biztos volt, szerepekben sosem volt hiány és mindig akadt egy újabb játék az udvaron. Ugye milyen jó lenne, ha a párkapcsolati problémák, zsákutcák esetén egyszerűen csak oda tudnánk fordulni egymáshoz és azt tudnánk mondani, hogy játsszuk inkább másképp! Játsszuk most úgy, hogy te leszel az orvos és én a beteg. Vajon miért nem tudunk kilépni a szerepeinkből, akkor sem amikor már a kapcsolatunk, a házasságunk és végső soron az egész életünk a tét?

Mitől félsz?

Mert már nem tudunk igazán önfeledten játszani. Mert a gyermek számára a játék az önismeret legfontosabb formája. Így tanulja meg saját működését és így szerez tapasztalatot a környezet reakcióiról. És miért nem megy ez segítség nélkül nekünk? Mert már azt gondoljuk ismerjük magunkat, pedig csak azt a maszkot ismerjük amivel sikeresen átvészeltük az elmúlt éveket. Gondolj csak bele, a párod valóban ismeri a hibáid, a gyengéid? Félsz kicsit, hogy mit látna, ha valóban ismerne?

Amiben segíthetek

A coach új nézőpontok vizsgálatával segít, hogy újra megtaláld önmagad és újra szeresd azt az önfeledt gyereket ott legbelül. Mert semmi sem vonzóbb, mint egy önmagával barátságban lévő ember. Gyere el és segíts a párodnak azzal, hogy előbb Te veszed le az álarcot, hogy újra játszani tudjatok.

 

 

Töltse le az egyszerűen használható Ügyfélérték Kalkulátort!

Adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy alkalmanként emailben szakmai információval megkeressem. Adatait bizalmasan kezelem harmadik félnek nem adom át. 

Hamarosan megérkezik email címére a kalkulátor.